Revlon Professional

Revlon Professional: Innovaatio, Muoti ja Teknologia jotka palvelevat kaikkein luovimpia hiusalan ammattilaisia ja heidän asiakkaitaan. Revolution Hair on Revlon Professional -tuotteiden jälleenmyyjä sekä edustaja. Tutustu Revlon Professionalin ammattilaisten suosimiin kampaamotuotteisiin meillä!


Moroccanoil

Moroccanoil® -yrityksen intohimo on tehdä kauniita muutoksia. Yritys aloitti alkuperäisellä Moroccanoil Treatment -hiusöljyllä, joka aiheutti hiusalan vallankumouksen. Maine rakennettiin positiivisen palautteen varaan, jota saatiin catwalkeilta, kampaamoista sekä muotikuvauksista. Moroccanoil-tuotteiden innovatiivinen, antioksidantteja täynnä oleva ja erittäin ravitseva koostumus on ainutlaatuinen ja sen avulla saavutetaan dramaattisia tuloksia.

Scandinavian Hunks

Revolution Hairin yhteistyökumppani Scandinavian Hunks on suomalainen miehistä koostuva showtanssiryhmä. Hunksien toiminta alkoi vuonna 1998, jolloin viisi miestä perusti tanssiryhmän. Heti toiminnan alusta esitysten myynti lähti nousuun kokonaismäärän yltäessä yli 150 esitykseen vuodessa. Scandinavian Hunks on saanut osakseen runsaasti huomiota myös mediassa. » Katso Revolution Hairin Facebook-sivuilta Scandinavian Hunks -galleriakuvia.